propcap

Hvordan er det å jobbe i Propcap?

Selskapene i Propcap er preget av å være flate, fleksible og dynamiske. Med en stor og voksende eiendomsportefølje kreves det betydelig gjennomføringsevne hos de ansatte for å løse arbeidsoppgavene innen sitt ansvarsområde. 


Karrieremuligheter

I Propcap kan du vokse. Du vil utvikle deg faglig og bli introdusert til en bredde av karrieremuligheter. Internt kan man, basert på meritter og erfaring, jobbe med eiendomstransaksjoner fra A-Å, eiendomsutvikling, utleie, prosjektledelse av byggeprosjekter, teknisk drift, samt økonomi.
Bli en del av et ekspansivt og fremoverlent forvaltningsmiljø

---

«Eiendomsforvaltning er summen av 1000 små og store prosesser»


«Jobben som Forretningsfører har gitt meg en spennende og variert hverdag med problemstillinger som krever omstillingsevne og faglig styrke. Det er høyt tempo i jobben og mange utfordringer, noe jeg liker veldig godt»
«Som teknisk forvalter i Propcap får du stor frihet til å styre din egen hverdag. Det er høyt tempo hvor du står ovenfor viktige beslutninger hver eneste dag. Ingen bygg er like og det er alltid nye utfordringer»
«Eiendomsutvikling handler om å være kreativ nok til å se mulighetene – og utholdende nok til å gjennomføre»

Vil du vite mer?

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål rundt Propcap.


Fant du ikke noe som passet?

Send oss din CV

Vi ser alltid etter dyktige mennesker, fyll ut skjema nedenfor, så kommer vi tilbake til deg med mer informasjon om mulighetene.


Propcap, org.nr 993 146 978 Dronning Mauds gate 3, 0250 Oslo | Powered by Plyo